one click digital

Rreth Nesh

One Click është një agjenci marketingu e cila përqëndrohet tek krijimi dhe menaxhimi i faqeve të internetit dhe marketingu dixhital. Ne shfrytëzojmë eksperiencën tonë disa vjeçare për të ndihmuar klientët tanë të rriten vazhdimisht duke shfrytëzuar çdo mundësi që interneti ofron.

 

Jemi të orientuar drejt cilësisë dhe japim më të mirën për t’ju mundësuar zgjidhje afatgjata.Ne ofrojmë zgjidhje të plotë për faqet e internetit nëpërmjet planeve të përgatitura për individët dhe bizneset.

 

Jemi të specializuar në krijimin dhe reklamimin e bizneseve tuaja në të gjitha kanalet e Marketingut Dixhital si Google Adwords, Google My Business, dhe Social Media.

Në krijimin e faqeve të internetit përdorim teknikën SEO (Search Engine Optimization) për të bërë të mundur që faqja juaj të shfaqet në pozitat më të larta të motorëve të kërkimit.

 

Nëse zgjidhni të bëheni pjesë e One Click duke zgjedhur një nga produktet që ju ofrojmë apo kombinimin e tyre, ju sigurojmë që fokusi ynë do të jetë në ndërtimin e marrëdhënieve afatgjata.

Platformat E Marketingut Që Ne Dominojmë

google ads one click
bink one click
facebook one click
instagram one click

“NXISNI TRAFIKUN DHE RRISNI TE ARDHURAT”

Shërbimet Web Design

Përshtypjet e para krijohen
në vetem 50 milisekonda.

Dizajni i webit tuaj duhet të zgjidhë një problem specifik të biznesit dhe të nxisë vendimin e blerjes së klientit tuaj. Le të zhvillojmë një ndërfaqe përdorimi të personalizuar që ofron rikthimin e investimit.

Web Design Services
Branding & Creative Services

Shërbimet Për Brandin Tuaj

Përshtypja e parë
është përshtypja e fundit

Ne do të punojmë me ju për të krijuar një strategji marketingu që krijon besim. Nga dizajnet e logove te të tjera shërbime kreative dhe të personalizuara për biznesin tuaj,jeni të mbuluar.

“Dixhitalizoni biznesin tuaj me një dizajn të jashtëzakonshëm të webit, zhvillimin e aplikacioneve dhe marketingun e drejtuar nga Roi.”

Digital Marketing

Krijoni kontakte të reja
për të arritur klientin tuaj

Nisni markën tuaj dhe projektoni rritjen e biznesit tuaj me një strategji fituese të marketingut dixhital. Nga optimizimi në motorrët e kërkimit SEO deri te reklamimi me pagesë në Google dhe Facebook jeni të mbuluar.

Digital Marketing
UI/UX Design

UI/UX Design

A do të thotë numri 3.64
ndonjë gjë për biznesin tuaj?

3.64 është numri mesatar i pajisjeve të lidhura që klientët dhe punonjësit tuaj përdorin çdo ditë. Ne do të hartojmë një përvojë të personalizuar dhe me ndikim për çdo ekran. Ne jemi të fiksuar me krijimin e përvojave të përdoruesve që i kthejnë klientët tuaj në tifozë magjepsës.

Regjistrohuni për të marrë artikujt dhe këshillat tona.

  One Click – Web Design & Marketing Solutions

  WEBSITE & BLOG

  A keni nevojë për një faqe të bukur, dinamike dhe moderne që përfaqëson më së miri ju dhe biznesin tuaj? Ne mund ta krijojmë për ju.

  SEO

  Bëjmë të mundur pozicionimin e faqes tuaj të internetit në faqet e para të kërkimit në Google dhe motorrët e tjerë si Bing, Ask dhe Yahoo!

  E-COMMERCE

  Dëshiron të hapësh një faqe online për të shitur produktet ose shërbimet e tua? Krijimi i saj është i domosdoshëm nëse keni një biznes!

  DIGITAL MARKETING

  Reklamimi i biznesit tuaj në Google , Facebook dhe Instagram për të arritur te klienti i interesuar për produktet apo shërbimet tuaja!

  SOCIAL MEDIA MANAGER

  Menaxhimi i rrjeteve tuaja sociale me një plan editorial të mirëfilltë për të targetuar dhe arritur klientët potencial për biznesin tuaj!

  GOOGLE MY BUSINESS

  Vendosja e biznesit tuaj në hartën e Google dhe pozicionimi i saj në faqen e parë të kërkimit në mënyre që të jeni më pranë klientëve!

  SISTEME SMART

  Krijimi dhe menaxhimi i një sistemi dixhital për të mundësuar proçese automatike për t'ju ardhur në ndihmë me biznesin tuaj!

  KONSULENCË

  Ofrojmë konsulencën më të mirë në treg për ti dhënë biznesit tuaj shtysën që i nevojitet për të arritur target planin tuaj!

  “Good marketing makes the company look smart, great marketing makes the customer feel smart.”

  Portofoli

  Historia Jonë Përfshin Shumë Projekte Të Suksesshme

  Nga krijimi i faqeve në internet dhe aplikacioneve të personalizuara, te marketingu i dixhital, puna jonë dhe fokusi ynë është të përshpejtojme rritjen e biznesit tuaj.

  Puno Me Ekspertë. Ne Kemi Përfunduar
  Mbi 200 Projekte Të Suksesshme

  Si një agjenci marketingu dhe webdesign-i ne jemi të lumtur për
  t’ju shërbyer klientëve tanë ndërkombëtar.

  Kontakt

  Mund të na kontaktoni nga kanalet e mëposhtme

  Kontaktet tona dhe rrjetet sociale:

  Tiranë, Albania

  +355 67 64 75 870

  info@oneclick.al

  Kërkoni një preventiv duke plotësuar të dhënat e mëposhtme: