Ecommerce Solution

Kalimi i Vizitorëve Nga Klikimi Te Shporta

Kthimi i Ideve në Realitet

Zgjidhje Afatgjata të Websiteve Ecommerce

Nxisni të Ardhurat Tuaja nga Eksperienca Dixhitale

One Click është Agjencia më e mirë për krijimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit. Falë kompanive si Amazon, blerjet në internet po lulëzojnë. Sidoqoftë, një platformë e shkëlqyeshme e faqes në internet ecommerce kërkon ende kohë dhe ekspertizë për t’u vendosur dhe zhvilluar. Ju dëshironi të siguroheni që dyqani juaj elektronik të funksionojë në mënyrën më të mirë dhe mos të dëgjoni asnjëhere ankesa nga klientët tuaj. Ekipi ynë i Projektimit dhe Zhvillimit të Ecommerce mund t’ju ndihmojë të renditni përmes platformës, veçorive dhe dizajnit të duhur për produktet, shërbimet dhe rrjedhën e biznesit tuaj specifik.

Rritje Konstante

Na lejoni t’ju ndihmojmë me zhvillimin e faqes tuaj ecommerce për ta bërë Dyqanin tuaj Dixhital po aq efektiv sa Dyqani juaj Fizik.

Ecommerce solution
Ecommerce one click

Përditesoni Dyqanin Tuaj Ecommerce

Gjeni kombinimin ideal të thjeshtësisë dhe funksionalitetit

One Click ofron Shërbimet më të mira për krijimin dhe zhvillimin e faqeve të internetit . Tani ka gjithnjë e më shumë mundësi për platformat e Ecommerce, si dhe veçori të Dyqaneve të Ecommerce të Përshtatura për një eksperiencë më të mirë si faturimi, promo produktesh, sisteme kuponësh, rishikime produktesh dhe më shumë. Ne mund t’ju ndihmojmë të analizoni nevojat dhe strategjitë e biznesit tuaj dhe se si konsumatorët tuaj ka të ngjarë të dëshirojnë të bashkëveprojnë me dyqanin tuaj. Nga atje, ne mund t’ju drejtojmë drejt zgjedhjeve më të mira për kërkesat tuaja:

  • Magento
  • OpenCart
  • Prestashop
  • Shopping Carts and Coupons
  • Shopify eCommerce
  • WooCommerce
  • Reports and Invoicing
  • Payment Gateways (PayPal, Authorize.net, etc.)

Projekte Web Design dhe Development

Projekte të Përfunduara nga Ekipi Ynë i Zhvillimit

Pascucci Albania
Adea Albania
Consulta Tariffe Italia
Call Center Globline
Portal Mjekesor
Rrobaqepsia Kristal2001
Sherbimi Postar COEX
Blueberry Construction Italia

Krijoni Vitrinën tuaj Dixhitale Ecommerce

Lejoni që Ekspertët më të mirë të Dizenjimit dhe Zhvillimit të Uebfaqeve të Ecommerce të çojnë klientët tuaj në një përvojë ndryshe të blerjeve në internet. Na kontaktoni dhe ne do t’ju tregojmë se si ta filloni!