Website Development

Attract – Convert – Delight

Kthimi i Ideve në Realitet

Web Development Solutions

A po paguan website juaj veten e vet?

One Click është Agjencia më e Mirë e Krijimit dhe Zhvillimit të Uebit të personalizuar. Faqet e internetit nuk janë të kufizuara vetëm në sigurimin e informacionit në lidhje me biznesin tuaj. Kur bëhen profesionalisht, ata gjithashtu duhet të jenë në gjendje të tërheqin dhe konvertojnë klientë. Në fakt, pjesa e pasme e një faqe në internet është po aq e rëndësishme sa pjesa e përparme. Edhe mënyra se si paraqitni faqet dhe përmbajtjen tuaj në faqen tuaj të internetit, mund t’ju mundësojë më mirë të gjendeni në faqen e parë të kërkimeve në internet. Kjo është arsyeja pse është kaq e rëndësishme që bizneset të shkojnë përtej një modeli DIY dhe të lejojnë profesionistë me përvojë t’ju japin zgjidhjet më të mira.

Zile & Këmbana

One Click ofron shërbime të përballueshme për krijimin dhe zhvillimit e faqeve të internetit. Na lejoni t’ju tregojmë se si t’i ktheni vizitorët tuaj në klientë! Ne mund të ndihmojmë që faqja juaj në internet të jetë një burim i rëndesishëm i të ardhurave nga biznesi juaj … makineria juaj e shitjeve që nuk fle kurrë. Atëherë çfarë po pret? Punoni me Agjencinë më të Mirë të Zhvillimit Dhe Marketingut.

services one click

Proces i Përpiktë i Zhvillimit të Faqes Tuaj

Shërbimet tona të përballueshme të zhvillimit të uebit shkojnë më larg se sa thjesh zhvillimi, duku u siguruar që faqja juaj në internet është e optimizuar si nga ana vizuale ashtu dhe nga ajo funksionale.

Discovery

Ashtu si shumë nga proceset tona të Projektimit të Uebit, ne fillojmë duke kërkuar të kuptojmë Qëllimet e Markës dhe Biznesit tuaj.

Design Phase

Ne kriojmë modele të ndryshme në varësi të kërkesave tuaja dhe presim aprovimin tuaj para se të fillojmë me zhvillimin e tyre.

Review and Delivery

Zhvilluesit tanë pas krijimit të pamjes vizuale shtojnë funksionalite të ndryshme sipas kërkesave dhe zgjedhjeve tuaja.

Launch & Quality Testing

Ne gjithmonë përfshijmë një fazë të plotë të testimit për t'u siguruar që faqja juaj po funksionon normalisht, dhe pas kësaj shkojmë drejt publikimit të tij!!

Projekte Web Design dhe Development

Projekte të Përfunduara nga Ekipi Ynë i Zhvillimit

Pascucci Albania
Adea Albania
Consulta Tariffe Italia
Call Center Globline
Portal Mjekesor
Rrobaqepsia Kristal2001
Sherbimi Postar COEX
Blueberry Construction Italia

Agjencia e Marketingut dhe Zhvillimit të Faqeve Të Internetit

Le të punojmë së bashku në Projektin dhe Zhvillimim e një faqeje që pasqyron vizionin tuaj gjatë konvertimit të vizitorëve në Të Ardhura. Na kontaktoni dhe ne do t’ju shpjegojmë procesin!