Shërbimet e Marketingut Dixhital

Më Shumë Klientë, Telefonata, Shitje & Regjistrime

One Click është një Agjenci e shkëlqyeshme Marketingu

Digital Marketing Agency

One Click është një Agjenci e shkëlqyeshme e marketingut dixhital. Ne jemi te specializuar në krijimin e strategjive të jashtëzakonshme të marketingut dixhital. Nga menaxhimi ekspert i PPC dhe Optimizimi i Motorëve të Kërkimit, tek Rrjetet Sociale dhe taktika të tjera të marketingut ne i ndihmojmë bizneset të rriten.

 

Ju jeni këtu sepse nuk keni një website, ose keni një të tillë por nuk krijon trafik dhe numri i vizitave është i ulet. Ju keni nevojë që vizitorët e rinj te klikojnë ne butonat e duhur në kohën e duhur.

 

Duke punuar me One Click, ju keni pranë jush një ekip ekspertësh të marketingut dixhital që do t’ju ndihmojë të renditeni në faqen e parë të kërkimit ne Google për termat më të rëndësishëm të kërkimit në kategorine e biznesit tuaj.

Shërbime Webdesign

Kur intervistoni dikë për t'u bashkuar me ekipin tuaj, sa e rëndësishme është përshtypja e parë? Dizajni i website-it tuaj është pikërisht përshtypja e parë për klientin tuaj të mundshëm. Sigurohuni që të përmbaje tekstet , fotot dhe shërbimet e duhura në vendin e duhur duke marrë parasysh dhe që 80% e trafikut sot vjen nga telefoni (mobile).

Shërbime Web Development

Kur CMS-të ose E-commerce nuk janë më zgjidhja ideale për klientët tanë, ne ju ofrojme mundësinë e zhvillimit të një faqeje të personalizuar. Ne kemi përvojë të gjerë në zhvillimin e faqeve dhe aplikacioneve të të gjitha llojeve, në varësi të shkallës së vështirësisë dhe buxhetit.

Menaxhim I Fushatave PPC

Reklamimi me pagesë, si një fushatë Google Ads (më parë ``Adwords``) është si blerja e trafikut në internet në një ankand… Secili nga ekspertët tanë, individualisht, ka përvojë në menaxhimin e rritjes së fushatave me buxhete që fillojnë nga disa dollarë në javë deri në disa mijë dollarë në muaj. Lërini ekspertët tanë të certifikuar nga Google t'ju udhëheqin drejt suksesit.

Marketingu Me Email

A nuk jeni edhe ju dakort që ka shumë spam në botë? Sigurohuni që strategjia juaj e marketingut me email ka përmbajtje që është në kontekst dhe në temë. Maksimizoni Roi-n tuaj duke punuar me një ekip ekspertësh që emailet tuaja të arrijnë në destinacionin e duhur.

Content Marketing

Përmbajtja juaj e marketingut duhet të krijojë besim dhe të përshpejtojë të ardhurat. A bën e juaja? Fakti është se përmbajtja e mirë është thelbësore për teknikën SEO dhe do t’ju ndihmojë të renditeni në mënyrë organike në motorët e kërkimit.

LinkedIn B2B Leads

A krijon profili juaj 3 deri në 5 vizita kuptimplota B2B në javë? Çfarë do të vlente për biznesin tuaj? Fushatat tona të personalizuara të gjenerimit të kontakteve nga LinkedIn do të përdorin strategjitë më të mira për të tërhequr dhe krijuar mundësi bashkëpunimi me biznese të reja për ju.

Reklamimi Me Pagesë (ADS)

Tërhiqni Më Shumë Klientë

One Click është një kompani e shkëlqyer reklamuese PPC. Përmes çdo taktike të marketingut dixhital që ne përdorim, ne punojmë me ju për të krijuar strategji marketingu që do t’ju ofrojmë një kthim të mire të investimit. Kur ekzekutohet në mënyrë të përsosur, shërbimet më të mira të reklamimit Pay-per-Click (PPC) do t’ju ndihmojnë të shfaqeni në Faqe 1 të Google, Bing ose Yahoo… dhe ne nuk do të nxjerrim maksimumin nga buxheti juaj për t’ju renditur atje.

 

Për të rritur konvertimet, ne gjithashtu do të ndërtojmë website specifike për të tërhequr vizitorët tuaj Pay-Per-Click (PPC) në mënyrë që ata të rrinë pranë dhe të bëhen klientë. Ne do të monitorojmë vazhdimisht rezultatet tuaja, duke ju raportuar suksesin tonë në baza javore ose mujore, dhe në fund të fundit do të shërbejmë si një urë lidhëse me klientët tuaj.

one click marketing

Platformat E Marketingut Që Ne Dominojmë

google ads one click
bink one click
facebook one click
instagram one click
seo one click

Optimizimi i Motorëve Te Kërkimit

Live në Faqen 1 të Google

Our SEO generates sustaining revenue and market dominance. Search Engine Optimization (SEO) is truly a commitment and also one of the most commonly misunderstood things by business owners.

Don’t make the wrong Search Engine Optimization (SEO) investment – in some cases, business owners underinvest and see a negative ROI and in others, they simply pay too much for the wrong tactics. We’ll show you how a Content Marketing Strategy drives SEO growth and helps you win new customers while keeping your competitors at bay.

Strategjia e Marketingut të Rrjeteve Sociale

Ndërtoni Marrëdhënie Me Klientët Tuaj

Cila është tendenca këtë javë? A e patë atë videon me mace në Facebook apo a e mësuat vallëzimin e ri TikTok? Jo… mirë, së paku jeni lidhur me ndonjë klient të mundshëm në LinkedIn?

Ju ndoshta keni qenë të zënë, duke punuar në biznesin tuaj. Për pronarët e bizneseve është një sfidë më vete që të ndjekin të rejat në zhvillim të vazhdueshëm të Rrjeteve Sociale. Kjo është arsyeja pse ne qëndrojmë aty për t’ju ndihmuar.

Jini Relevante, Jini në Kohë, Bëhuni Viral

Ne ofrojmë rritjen e trafikut, gjenerimin e kontakteve dhe shitjen e produkteve tuaja nga fushata të ndryshme të marketingut të rrjeteve sociale. Ne do ta bëjmë biznesin të krijoje besim te ndjekësit, duke siguruar qëndrueshmëri dhe duke krijuar vlera në të gjitha platformat më të rëndësishme të rrjeteve sociale.

social media one click
Email Marketing

Zgjidhjet e Marketingut Me Email

Bëni Çdo Email Me Vlerë

One Click është Agjencia më e mirë e marketingut me email. Pse kaq shumë biznese mbështeten në Shërbimet e Email Marketing? Fakti është se edhe nëse nuk ju pëlqejnë, ROI mesatare e marketingut me email është 38: 1. Pra, kur vjen koha që ju të përcaktoni se si të alokoni buxhetin tuaj të Email Marketing, kur e krahasoni këtë me atë, llogaritja e 38 dollarëve për çdo $ 1 të investuar është tërheqëse.

Ekipi Ynë Me Përvojë Në Marketingut Dixhital
Ka Përfunduar Mbi 200 Projekte Dixhitale

Ekipi ynë fitues i Web Design & Zhvillimit të Aplikacioneve njihet si një Agjenci e shkëlqyer e marketingut dixhital. Ne krenohemi me krijimin e përvojave unike të marketingut dixhital transformues. Si një Agjenci Marketingu dhe Webdesign që ofrojmë zgjedhje të personalizuara dhe zgjidhje eficente, ne jemi të kënaqur t’u shërbejmë klientëve ndërkombëtarisht.