Website Design

Ndihmoni vizitorët tuaj të lundrojnë drejt një shitjeje ose regjistrimi

Kthimi i Ideve në Realitet

Dizajne Interaktive UI/UX

Website që Krijojnë Impakte Dixhitale

One Click është Agjencia më e mirë për krijimin dhe zhvillimin e faqeve në internet. Në këtë botë të zënë, klientët vlerësojnë efikasitetin dhe lehtësinë e përdorimit. Ndërfaqet dixhitale janë shpesh ndërveprimi i parë që klienti juaj ka me biznesin tuaj. Ne të gjithë kemi përvojë në uebfaqe që janë të vështira për t’u naviguar, ngadalësohen për t’u ngarkuar ose thjesht konfuze. Ju keni gjetur përsosmëri në biznesin tuaj, tani sigurohuni që klientët tuaj nuk do të largohen nga një përvojë e keqe dixhitale.

  • Website Design
  • Mobile App Design
  • Information Architecture
  • Application Design
  • Wireframing
  • Prototypes
Mobile Application
UI-UX Design

Organizim, Dizenjim, Optimizim

Shfrytëzoni më së miri Prezencën tuaj Dixhitale

Ndërkohë që Ndërfaqja e Përdoruesit (UI) përqendrohet në pamjen dhe paraqitjen e faqes tuaj, Përvoja e Përdoruesit (UX) është arti më delikat i Projektimit dhe Zhvillimit të një Uebfaqeje që fton klientët tuaj të ndërveprojnë me Dizajnin e Uebfaqes tuaj në një mënyrë të thjeshtë dhe pa ndërprerje . Kjo madje mund të përfshijë gjëra të tilla si shpejtësia e faqes, e cila madje ndikon në Optimizimin e Motorit tuaj të Kërkimit (SEO), duke ndikuar në aftësinë tuaj për t’u renditur në faqen 1 të termave të Kërkimit . Me ekipin tonë, ju do të jeni përpara kurbës me të gjitha këto karakteristika. Për shembull, ndërsa Google pret një prag shpejtësie prej 2 sekondash, ne synojmë 200 milisekonda – me pak fjalë më shpejt sesa sa hap dhe mbyll sytë!

Mbajini Vizitorët të Angazhuar

One Click është një Agjenci e shkëlqyeshme e dizenjimit të UI / UX. Ekipi ynë i Projektimit dhe Zhvillimit të Uebfaqeve nuk do t’ju lejojë të humbni asnjë mundësi për t’i mbajtur klientët tuaj sa me gjatë në Faqen tuaj në mënyrë që të ndërveprojnë me biznesin tuaj.

UI Design

Ekspertët tanë krijues do të krijojnë faqe që janë të lehta për tu ndjekur dhe përvetësuar nga klientët. Ne kemi Ekipin më të Mirë të Krijimit të Faqeve Web.

UX Design

Mbi të gjitha, një parashikim i fortë se si klientët tuaj do të lëvizin dhe bashkëveprojnë me faqen tuaj mund të jetë thelbësor për arritjen e një shitjeje ose regjistrimi.

Web Design

Nëse po ndërtoni ose rifreskoni faqen tuaj të internetit, na lejoni t'ju drejtojmë në të gjithë hartën e sitit dhe të krijojmë apo dizenjojme nga UX dhe UI te grafika dhe përmbajtja.

Projekte Web Design dhe Development

Projekte të Përfunduara nga Ekipi Ynë i Zhvillimit

Pascucci Albania
Adea Albania
Consulta Tariffe Italia
Call Center Globline
Portal Mjekesor
Rrobaqepsia Kristal2001
Sherbimi Postar COEX
Blueberry Construction Italia

Punoni me Ekspertë të Zhvillimit te Webit dhe Aplikacioneve

Ekipi ynë ekspert njihet si një nga ekipet më të mira në treg. Ne krenohemi duke krijuar përvoja transformuese dhe unike për klientët tanë.